Фритюрното олио оказва влияние не само върху качеството на пържените храни, но и върху разходите ви. Старото олио влошава вкуса на храната. Ако олиото обаче се смени твърде рано, разходите ви за олио се увеличават! Ето защо фритюрното олио трябва да бъде използвано оптимално. Определянето на оптималното време за смяна на олиото е постижимо с тестерите за фритюрно олио на Testo. С помощта на защитения им капацитивен сензор измервате бързо и точно температура и TPM (Total Polar Materials – общо поляризирани частици) директно в нагорещеното олио. Съдържанието на тези частици трябва да е между 14 и 22 %. Олиото се сменя само при достигане на граничните стойности за температура и TPM и не по-рано.
Намери своето решение по каталожен номер или модел
Начало » пх метър/ph метри за течности, сирене, месо » Тестери за фритюрно олио
Навигация
Информация
Свържи се с нас