Начало » Хранителен сектор
Дигиталната система за управление на качеството за безопасност на храните на бъдещето
Независимо дали във входящите стоки, в хладилните помещения, при приготвянето на храна или при обслужването на храната – в много вериги ресторанти осигуряването на качеството включва отнемащи време проверки на качеството и сложни анализи. С ефективното решение testo Saveris Restaurant вие се освобождавате от планините от хаос от хартия и данни, като същевременно създавате пълна прозрачност на напредъка на всички процеси. Това оптимизира не само осигуряването на качеството на вашия ресторант. Освен това имате повече време за дейности, които добавят стойност, за вашия персонал – и разбира се за вашите гости.
Прозрачност на качеството
във вашия ресторант.

- Качеството и производителността се виждат през цялото време
- Откривайте рано източниците на грешки
- Планирайте вътрешните одити по-лесно
Надеждно съответствие
със спецификации за безопасност на храните.

- Централни спецификации за всички ресторанти
- Управлявани процеси за служители
- Подобрена култура на безопасност на храните
По-ефикасно
процеси за безопасност на храните.

- Сензори, софтуер и услуги, перфектно настроени един към друг
- Намалено усилие за документиране и отчитане
- Интуитивен анализ на данни